Název | Množství a jednotka |
---|---|
horní krůtí stehno | 1 kg |
cibule | 5 ks |
česnek | 2 stroužky |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
sůl | 1 1/2 lžičky |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
sádlo | 3 lžíce |
masox | 1 kostka |
vroucí voda | 1 1/2 l |
pepř | 1/2 lžičky |
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Postup: V míse ušleháme ručním šlehačem vejce s cukrem, přidáme bílý jogurt, olej,... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo a necháme vychladnout ve studené vodě. V misce utřeme... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Nastrouháme si půlku menšího celeru.Do hrnce dáme na kostky nakrájenou slaninu... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...